Etusivu

health_connector_group_tunnus

FYSIO- JA PSYKOTERAPIA

Suomen suurin valtakunnallinen terveyden ja hyvinvoinnin verkosto

Click here to edit the dot navigation module. This text is only for editing and will not appear after you publish the changes.

TIETOA MEISTÄ

Connector2

YHDISTÄMME

Health Connector Group on rakentanut terapiapalveluiden ”AirBnB mallin” ratkaisemaan kohtaanto-ongelmaa suurten maksusitoumuksia antavien vakuutusyhtiöiden ja lääkäripalveluyritysten, sekä suomalaisten terapeuttien välille.

Kasvu

TURVALLISTA KASVUA

Liiketoimintamalli pohjautuu alustatalouden periaatteille, jolloin konseptin haltijan ei tarvitse omistaa tiloja tai liiketoimintaa, ja sitä voidaan helposti skaalata suuremmaksi ja kannattavammaksi ilman merkittäviä pääomapanoksia.

Järjestelmä

OMA IT-JÄRJESTELMÄ

Yhtiö on rakentanut oman IT-järjestelmän, jota jatkuvasti päivitetään ja kehitetään itse sekä valittujen kumppanien kanssa. Järjestelmä perustuu skaalautuvaan pilvipalveluun ja suoraan linkkiin Kantaan. Perinteisen terapian lisäksi tarjoamme osakkaillemme asiakaspalveluun virtuaalisen kuntoutuspalvelun.

quality

LAATU KILPAILUETUNA

Yhtiö on kehittänyt laadunseuranta- ja raportointijärjestelmän, jota kumppanit ja osakkaat pitävät kilpailuetuna muihin verrattuna.

kumppanit

700 KUMPPANIA

Verkostomme kautta saa käyttöön jo yli 700 fysioterapiayrityksen verkoston kumppanina toimintaan.

luotettava

VAKAVARAINEN YHTIÖ

Toimintamalli on rakennettu runsaan viiden vuoden aikana tytäryhtiömme Fysipartnersin ympärille omin varoin ja kannattavasti. Olemme Suomen suurin valtakunnallinen toimija tällä markkina-alueella.

Kehittyvä

ALATI KEHITTYVÄ

Kuluvana vuonna toimintaa ollaan laajentamassa psykoterapiaan ja toimintaterapiaan. Lisäksi toimintamalli ja alusta voidaan haluttaessa laajentaa esimerkiksi ammatinharjoittajalääkärien käyttöön sekä laajentaa kansainvälisyyteen.

Kasvu_1

6M€ LIIKEVAIHTO

Tänä vuonna liikevaihtotavoitteemme on noin 6 m€.

omafysio4_testilogo

Fysi Partners Finland Oy (FPF) on valtakunnallinen verkostoyritys, jolta voit ostaa laadukkaat fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut keskitetysti ”yhdellä laskulla” koko maasta tai valitsemiltasi paikkakunnilta – sopimuksen mukaan. Toimipaikkojemme lukumäärä kasvaa koko ajan.

Tutustu OmaFysioon psykopartners2_testilogo

Ensimmäistä kertaa Suomessa psykoterapeuteille on luotu kattava palvelujärjestelmä. Psykoterapeutti voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa eli asiakkaiden hoitamiseen. Järjestelmä hoitaa asiakashankinnan, sähköiset työkalut, laskutuksen, raportoinnin ja helpon yhteydenpidon asiakkaaseen.

Tutustu PsykoPartnersiin

Tietoa meistä

Health Connector Group HCG Oy
Y-tunnus: 2213028-7
Postiosoite: Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki
Puhelin: 010 327 5220